HOKKAIDOSUPPE & CAVA

HOKKAIDOSUPPE & CAVA

Opskrift: · 1 Hokkaido · 1 spsk olivenolie · 1 rødløg · 2-3 fed hvidløg · 4 kartofler · 2 gulerødder   Smag til med: · æbleeddike · koriander Pynt med: · chili · persille · græskarkerner · salt og peber Anret med: · frisk brød og græsk yoghurt ♥ evt. skiver af en...
PROP & NET

PROP & NET

Når lagringen er afsluttet, bundfaldet er fjernet og evt. sukkerlikør tilsat, skal flasken forsegles med prop og et trådnet. Proppen er fremstillet af kork og har den karakteristiske svampe form, der sammen med trådnettet sikrer, at proppen bliver på sin plads på...
DEN PERFEKTE LEDSAGER TIL OSTE

DEN PERFEKTE LEDSAGER TIL OSTE

En god lagret Cava er den perfekte ledsager til både milde og kraftige lagrede oste. Det friske syrlige modspil og de elegante bobler fra cavaen fremhæver og understreger smagen fra ostene. Undgå en sød cava. Vælg typen Brut Nature der ikke er tilsat sukker og vælg en...
Opbevaring og Servering

Opbevaring og Servering

Opbevar cava mørkt, køligt og liggende, gerne mellem 10-20 C. Læg flasken i køleskab 4-6 timer før brug, og lige før den serveres, sættes den i en køler halvt fyldt med vand og is. Den optimale temperatur ved servering 4-7 gr C. Cava skal serveres i høje og...