CAVA & PAPRIKASUPPE

 • 1 løg
 • 2 gulerødder
 • 2 røde peberfrugter
 • 3-4 kartofler
 • olie
 • 400 g skært oksekød i tern
 • saft og revet skal af 1 økologisk citron
 • 1 liter bouillon
 • 1 dåse hakkede tomater
 • 1 spsk. paprika
 • 1/4-1/2 tsk. cayennepeber
 • salt og peber
 • hakket frisk basilikum

Skær løg, gulerødder, peberfrugter og kartofler i store tern. Opvarm olien i gryden og brun kødet heri. Læg derefter grønsagerne ved og lad det stege sammen nogle minutter. Tilsæt citronsaft og -skal, bouillon, hakkede tomater, paprika, cayennepeber og salt. Lad suppen simre en lille times tid til kødet er mørt. Spæd evt. med mere bouillon. Smag suppen til med salt og peber og vend hakket basilikum i. Server med godt brød og skænk kold cava i glassene.

https://www.cavabobler.dk/?product=dautor-antoni-gaudi