CAVA & FISKESUPPE

 • 1 løg finthakket
 • 1 fed hvidløg
 • olivenolie
 • 8 dl fiskefond – det bedste er en hjemmelavet
 • 2 dl hvidvin eller CAVA
 • 1 gulerod i tynde strimler
 • 1 porre i tynde strimler
 • 1/2 courget i tynde strimler
 • 1 rød peberfrugt i tynde strimler
 • 450 g fisk – torskefillet og laks skåret i tern
 • 1 citron økologisk skal og saft
 • dild frisk og grovhakket
 • 1 spsk smør
 • salt og peber

Sauter løg og hvidløg i olien. Når de er klare tilsættes fiskefond og hvidvin og det bringes til kogepunktet. Tilsæt fløde, grønsagerne og fisken. Lad suppen simre i to minutter. Tilsæt derefter en spsk smør og smag til med citronskal  og -saft, salt, peber og dild.                                      Server brød til og skænk en tør, let og frisk Cava Reserva i glasset.                                                                                                    https://www.cavabobler.dk/?product=cava-113-reserva-brut-nature                                                                                    https://www.cavabobler.dk/?product=cava-113-reserva-brut-nature