CAVA & FISKESUPPE

CAVA & FISKESUPPE 1 løg finthakket 1 fed hvidløg olivenolie 8 dl fiskefond - det bedste er en hjemmelavet 2 dl hvidvin eller CAVA 1 gulerod i tynde strimler 1 porre i tynde strimler 1/2 courget i tynde strimler 1 rød peberfrugt i tynde strimler 450 g fisk -...

MOJITO-CAVA

MOJITO CAVA 2 tsk sukker eller sukkersirup ( 150 g sukker røres i 1 dl kogende vand) 5 cl rom eller cacacha friskpresset limesaft 20-25 mynteblade 1 flaske CAVA Brut      https://www.cavabobler.dk/?product=reserva-brut-de-bruts mynteblade og limeskiver Sukker,...

CAVA & CHOKOLADEMOUSSE

  CAVA & CHOKOLADEMOUSSE 125 g mørk chokolade, 50-70% 100 g stuetempererede, pasteuriserede æggeblommer 75 g sukker 150 g stuetempererede, pasteuriserede æggehvider 1 spsk sukker Hak chokoladen fint og smelt den forsigtigt i en skål over vandbad. Pisk...

CAVA & SIMREMAD

CAVA & PAPRIKASUPPE 1 løg 2 gulerødder 2 røde peberfrugter 3-4 kartofler olie 400 g skært oksekød i tern saft og revet skal af 1 økologisk citron 1 liter bouillon 1 dåse hakkede tomater 1 spsk. paprika 1/4-1/2 tsk. cayennepeber salt og peber hakket frisk basilikum...

CAVA & LILLET

CAVA & LILLET 3 dele Cava Brut eller Cava Brut Nature 2 dele Lillet hvid eller rosé 1 del dansk vand isterninger mynteblade eller limeskiver Læg isterninger i glasset eller kanden. Hæld kold Lillet og kold danskvand i og top op med kold Cava. Pynt med mynteblade...

MANGOSORBET MED CAVA

MANGOSORBET MED CAVA 2 modne mangofrugter saft fra 1 appelsin 2 spsk sukker 0.5 - 1 dl CAVA brut  https://www.cavabobler.dk/?product=reserva-brut-de-bruts Mangofrugtkødet blendes sammen med appelsinsaften og sukker - afslut med at hælde cava i. Kommes i form og sættes...

AGUA DE VALENCIA

AGUA DE VALENCIA 1 kande: 200 ml  friskpresset sød appelsinsaft 1 flaske kold CAVA BRUT        https://www.cavabobler.dk/?product=reserva-brut-de-bruts 50 ml vodka 50 ml gin sukkersirup (opløs 50 g sukker i 1 dl kogende vand) eller rørsukker appelsinskiver økologiske...

CAVA & HYLDEBLOMSTSAFT

CAVA & HYLDEBLOMSTSAFT 2-3 cl Hyldeblomstsaft 20 cl CAVA BRUT limeskiver mynte blade isterning Læg limeskive, mynteblade og isterning i glasset. Hæld hyldeblomstsaft i og top op med kold CAVA

ASPARGES & CAVA

Der findes et utal af opskrifter med asparges, men når det er sæson for asparges i Danmark, så vil jeg tilberede dem, som Aarstiderne anbefaler: “...tilberedt helt simpelt - dampet og vendt i smør med salt og peber evt. lidt høvlet parmesan”. Jeg serverer lækker,...

ØKOLOGISK CAVA

  Dette EU økologi logo garanterer, at vinen er økologisk certificeret og skal findes på etiketten. Økologisk vin er omfattet af samme kontrol som fødevarer, der markedsføres som økologiske. Økologi reglerne tillader ikke anvendelsen af konserveringsmidlet svovl,...