Cava Jaume Giró i Giró Brut “Rosat del Cal Rei”

Det første, jeg bemærkede ved denne rosé, da jeg skænkede i glasset, var den helt fantastisk smukke røde farve og de fine små bobler. Den er fremstillet af den spanske røde drue Trepat. Ramon, som er vinhusets ejer, beskriver den – frit oversat af mig – således…”dens aroma er kraftig med noter fra røde bær, jordbær og hindbær, der bydes op til sommerdans”. Sådan rammer den også mig!

DKK 150

Beskrivelse

DRUER Trepat 100%
FAKTA Lagring:  minimum 15 mdr. Syre:  6.1 g/l  Sukker: 9.8 g/l Alkohol: 11.5%
BESKRIVELSE Farve:  smuk rød farve  Bobler: mange fine små og vedvarende bobler  Aroma: frugtig – røde bær, jordbær, hindbær Smag: afbalanceret, let og forfriskende syre med dejlig eftersmag
SERVERING Temperatur: 4-7 C  Perfekt til: aperitif og lette retter som fisk, skaldyr, tapas, pasta og ris. Chokoladedesserter.